Mattie en Wietze

Voor meer info een boekingen. A post shared by Qmusic Nederland qmusicnl Mattie en Wietze hebben elkaar sinds breuk niet gesproken Dit is vooral opvallend omdat de twee een paar jaar geleden met ruzie uit elkaar.


87 Vind Ik Leuks 1 Reacties Rumag Music Rumagmusic Op Instagram Jamesblunt You Re Beautiful Rumag Rumagm Pop Lyrics Song Quotes You Re Beautiful

Wietze spreekt hierover bij RTL Late Nigh.

. Een taart met kaarsjes uitblazen hoort er natuurlijk bij maar Mattie had eerst nog iets ande. Sinds woensdag zijn Mattie en Wietze weer papa-af na een week lang te hebben opgepast op Chiara 9 en Aurora 3. Het was overal in het nieuws en heel Nederland was in shock.

In het kader van het 5-jarig jubileum van de hun ochtendshow Mattie Wiet. 21 hours agoDe wonderen zijn de wereld nog niet uit. En daarom zou ik willen zeggen.

Ik heb Wietze nooit meer gesproken. Mattie en Wietze mogen van ons hier komen oppassen om zo te leren hoe ze papa moeten worden. Wat een jaar voor je vrienden van de ochtend.

Nou bij ons zijn ze welkom. HttpsteamdjmattieenwietzeSinds april 2012 presenteren Mattie en Wietze samen de ochtendshow bij Q-music. Tijd om de radio djs aan de tand te voel.

JingleMattie en Wietze in the morning showAt Q-Music Radiothey spoil their listeners every single dayEn this is de mevrouw van Google translate her smileheh. 19 hours agoMattie en Wietze komen namelijk weer bij elkaar en zijn tussen 800 en 1000 uur te horen op Radio555. Dit was week 10 2016 van Mattie Wietze op QmusicJe hoort Mattie Wietze iedere werkdag van 6 tot 9 uur op QmusicAbonneer.

View this post on Instagram. Qmusic-dj Mattie over breuk met Wietze. Het zet alles in perspectief vertelt Mattie donderdagmorgen bij Qmusic.

En Sublime zenden op maandag allemaal hetzelfde uit. Onder de noemer Giro 555 zullen djs van alle zenders in verschillende formaties samen vijftien uur lang radio maken. Dit was week 39 2015 van Mattie Wietze op QmusicJe hoort Mattie Wietze iedere werkdag van 6 tot 9 uur op QmusicAbonneer.

Van het Mattie Wietze Restaurant en de inmiddels beroemde lokfiets tot alle gasten en de hilarische momenten. In vogelvlucht door de week. In vogelvlucht door de week.

Luister maandag De twee hadden samen een succesvol ochtendprogramma op Qmusic. Wij zijn wel toe aan een weekje rust. Lees verder onder de video.

AMSTERDAM - Qmusic-djs Mattie Valk en Wietze de Jager zijn in de boeien geslagen. Het duo zet hun egos opzij voor Giro555. Ik heb verkeerd gehandeld Qmusic-dj Mattie Valk zegt dat hij verkeerd heeft gehandeld en dat mede daardoor de.

Dit was week 18 2015 van Mattie Wietze op Q-musicJe hoort Mattie Wietze iedere werkdag van 6 tot 9 uur op Q-musicAbonnee. De landelijke radiozenders 100 NL NPO Radio 2 NPO 3FM NPO Radio 5 Qmusic Radio 538 Radio 10 Radio Veronica SLAM. 20 hours agoHet wordt best wel een bijzonder moment zo reageert Mattie Valk op het nieuws dat hij maandag weer samen te horen is met Wietze de Jager in een programma op Radio 555.

Mattie is niet de biologische vader van zijn kinderen. Q-music dj Wietze is vandaag 25 jaar geworden. De twee djs zouden in 2017 samen overstappen naar Sky Radio maar op het laatste moment.

In vogelvlucht door de week. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. 22 hours agoMattie en Wietze herenigd.

Mattie Valk en Wietze de Jager begraven hun enorme radioruzie van vijf jaar geleden om geld in te zamelen voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne. Mattie Valk 37 en Wietze de Jager 33 zijn binnenkort weer even samen te horen op de radio.


Interview With Dutch Band Kensington For Romanian Radio Station Radio Guerrilla In Bonn Germany Radio Guerrilla Kensington Kensington Band


So Please Don T Set It In Stone Ziggo Dome 12 11 2016 Eloiyoussef Janhaker Kensingtonband Kstziggo Concertphoto Concertphotography Rockmusic Dut


Mattie Amp Wietze Mattiewietze Instagram Foto 39 S En Video 39 S Muziek Youtube Instagram


Pin Auf Muziek


Maria Tailor Our People Mattie X Wietze


O G3ne Medley Youtube Youtube Ear Candy Medley


My Favourite Radio Dj S From Q Music 3 Mattie Wietze


Pin Op Jantje Smit Jan Smit Dutch Singer


Pin Op Jan Taminiau


Pin Op Favorite Music Video


O G3ne Just Give Me A Reason Live Frank Vrijdag Show Just Giving Give It To Me Live


Bassie De Q Musical Mattie Wietze Q Music Cabaretiers


Pin Op Kovacs Family


Pin By H Senalcan On Marvel Marvel Avengers Movies Marvel Superheroes Man Thing Marvel


Mattie Valk Old Time Radio Radio Handsome


Pin Op Music Heals The Soul D B


Pin On Music


Pin Op Marieke


Documentaire Over Mattie En Wietze In De Maak Startmakkelijk Nl

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel